Kjøpsvilkår

Ved å kjøpe nedlastbare produkter fra www.byggtegning.no aksepterer du salgsbetingelsene som er beskrevet på denne siden.

 

  1. AVTALEN

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysning er om varens art, mengde, pris og leveringsbetingelser).

Selger (byggtegning.no) har opphavsrett på alle tegninger solgt på denne siden, og det er ikke lov til å videreselge eller å kopiere tegninger til andre enn kjøper.

  1. PARTENE

Selger: TOR PETTER ALFREDSEN

Kontaktadresse: Bringebærvegen 20, 5533 HAUGESUND

E-post: salg@byggtegning.no

Telefonnummer: 93087443

Organisasjonsnummer: 977 383 935

Kjøper er den personen som foretar bestillingen.
Selger er byggtegning.no (org. 977 385 935)

 

  1. PRISER

Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive moms, og momsbeløpet er spesifisert.

Det tas forbehold om at prisen som fremgår på våre sider kan være feilaktig grunnet trykkfeil og/eller systemfeil.

 

  1. AVTALEINNGÅELSE

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling og betaling er mottatt av selgeren.

En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde innse at det forelå en slik feil.

 

  1. ORDREBEKREFTELSE – KVITTERING

Når selgeren har mottatt kjøperens bestilling og betaling (ved betalingskort i nettbutikken), sender selgeren en automatisk bekreftelse av ordren og betalingen til kjøperen på epost. Epostadressen er den som oppgis ved bestilling og betaling av varen.

 

  1. LEVERING AV VAREN

Levering av varen fra selger til kjøper skjer ved at kjøper får tilgang til en nedlasting-link for det digitale produktet. Linken fås inne på nettstedet etter at betaling er bekreftet av betalingssystemet, og i egen epost sammen med ordrebekreftelse og kvittering for betalingen. Klikk på linken gir adgang til det digitale produktet. Produktet blir levert som PDF, hovedsakelig i A3 format.

Obs. Det er satt begrensninger i antall nedlastinger og tidsfrist for nedlasting av våre digitale produkter. Det anbefales å sjekke dette i nettbutikken.

 

  1. BETALING

Betaling av varen gjøres ved betalingskort i nettbutikken før varen leveres.
Betalingsløsningen er levert av Epay – en anerkjent leverandør av sikker netthandel med betalingskort.

 

  1. ANGRERETT

Angrerett gjelder ikke ved kjøp av nedlastbare digitale produkter – som våre produkter er.

Når det digitale produktet er betalt i nettbutikken frigis det for nedlasting, og da anses det som leveringen er begynt. Det sorterer under samme regler som «brutt forsegling» ved kjøp av PC-spill, CD ol.  Ref Loven om angrerett § 22 pkt n.

 

  1. UNDERSØKELSE AV VAREN – REKLAMASJON

Når kjøperen mottar varen, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning undersøker om den er i samsvar med bestillingen, og om den har mangler.  Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen, eller har mangler, må kjøperen melde fra til selgeren ved reklamasjon innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget den.

 

  1. TVISTER

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøper bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der man bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i kjøperens verneting, det vil normalt si i nærheten av der kjøperen bor.